PAPIRHOBBY

I denne kategorien finner du diverse artikler som omhandler papirhobby. Dette er f.eks. kortlaging, tutorialer og andre håndlagde prosjekter av papir. Vi har et eget designteam som lager innholdet til artiklene. Som regel bruker vi digitale motiver. Det er ulike sponsorer som står bak motivene. Sponsorene finner du i et eget menyvalg.


Kategorien er inndelt i:

- Kortinspirasjon (Ren inspirasjon til å lage kort
- Diverse papirhobby (Papirhobby som ikke er kort)
- Sponsorer (Forskjellige firmaer som har sponset oss med motiver)
- Tutorials (Fremgangsmåter for å lage et bestemt prosjekt/kort
- Videotutorials (Fremgangsmåter som teamet har lagt på Youtube e.l.)

For å se de ulike kategoriene, går du i menyen og velger riktig underkategori.

Anbefalte krimbøker:

Jørgen Jæger: Stemmen

”Nåde” Vær så snill! Ikke gjør det, ikke skyt!” Dermed var det ingen tvil lenger. Dette var virkelig. Cecilie krympet seg og forberedte seg på det som ville følge. En biljakt i den fiktive byen Fjellberghavn på vestlandet ender i katastrofe og lensmann Ole Vik blir livstruende skadet. Hans kollega Cecilie Hopen blir kidnappet av de som forårsaket ulykken og halvt bevisstløs blir hun vitne til et dobbeltdrap. Hun våkner på et sykehus i Drammen, uten å ane hvordan hun har kommet dit. Cecilie har delvis hukommelsestap.

I små glimt kommer hukommelsen tilbake. En stemme trer frem for henne, en fremmed, truende og karakteristisk norsk stemme. Drapsmannens. Hun har ikke sett ham, bare hørt ham. Hvem er han? Hva vil han?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.