• Hjem
  • Ferie og fritid

FERIE OG FRITID

I denne kategorien finner du diverse artikler som omhandler ferie og fritid. Dette er f.eks. ferie, familieparker, spa, spill og merkedager. For å lage de fleste artiklene har i vært rundt å testet familieparker/spasteder. Noen av ferieartiklene er også innsendte artikler og noen er presseartikler. For å lage artiklene om spill har vi samlet familien eller vennegjengen til en spillkveld.


Kategorien er inndelt i:

- Brettspill (Uttesting av diverse spill)
- Familieparker (Ulike parker vi har vært og testet. Hovedsaklig i Norge, Sverige og Danmark
- Ferie (Diverse ferieartikler)
- Merkedager (Artikler om diverse spesialdager som påske, jul, st. Hans, valentinsdag m.m.)
- Musikk (Her er det foreløpig ingenting, men tanken er at det kan omtaler av festivaler, forslag til Spotify-lister osv)
- Spa- og velvære (Her er artikler om spasteder vi har testet, og andre generelle velvære artikler)

For å se de ulike kategoriene, går du i menyen og velger riktig underkategori.

Anbefalte krimbøker:

Mons Kallentoft: Til jord skal du bli

En tidlig maimorgen blir en ung mann funnet død ved bredden av Göta kanal. Han er naken, og kroppen bærer ikke preg av spor etter vold. Når Malin Fors og hennes kollegaer ankommer stedet råder en merkelig stillhet. Det er som om alle stemmer har blitt dempet.

Mannen identifiseres snart som Peder Åkelund, en tidligere sverigedemokrat som har blitt kastet ut av partiet for sine rasistiske uttalelser. Samme kveld blir seksten år gamle Nadja Lundin meldt savnet, trolig bortført. Tegn tyder på at de to sakene har med hverandre å gjøre.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.