• Anne Lise Johannessen

Jojo Moyes: Paris for én

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle.

Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne "Et helt halvt år", "Den ene pluss en" og "Etter deg". Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.  Hun har blitt et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie – og kanskje hennes mest romantiske til nå?

Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016


Min mening:
Dersom du ser etter en lettlest bok som inneholder en god del romantikk, bør du lese denne. Det går bort noen sider på bilder og den er lest ut på noen timer. Fin strandlektyre eller til en sofakveld hjemme.

 

Anbefalte krimbøker:

Wendy James: Et feilgrep

Noen ganger er det ikke nok å angre Judy Garrow er bare en tenåring når hun blir gravid. Alene og redd velger hun å adoptere bort barnet sitt ulovlig. Dette forblir hennes store hemmelighet.

25 år senere er hun lykkelig gift med mann og datter. En tilfeldighet fører til at myndighetene får vite om den ulovlige adopsjonen.Det blir igangsatt full etterforskning, og plutselig befinner Judy seg midt i medias søkelys. Hva skjedde med babyen hennes? Og hvor er barnet blitt av?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.